Impressum

Oplysninger i henhold til § 5 TMG

Marguerit Consult A/S

Havnegade 19 F
5600 Faaborg

CVR.: 30 52 77 63

Repræsenteret af:
Marguerit Consult A/S

Disse repræsenteret af:
Direktør Steen Lehrmann

Handelsregister
CVR: 30 52 77 63

kontakt

Telefon: +45 30 22 54 99
E-mail: info@factorhair.dk

Skat-id

Omsætningsnummer for moms i henhold til §27 a,
momsloven : CVR 30 52 77 63

Ansvarlig for indholdet i henhold til § 55 Abs. 2 RStV

Pharma Laboratories GmbH i Meinerzhagen, Tyskland

tvistbilæggelse

Europa-Kommissionen giver en platform for online tvistbilæggelse (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr .
Vores e-mail-adresse kan findes ovenfor i aftrykket.

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i procedurer for bilæggelse af tvister ved et forbrugers voldgiftsråd.

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige i henhold til § 7 Abs.1 TMG for eget indhold på disse sider i henhold til de generelle love. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi imidlertid som tjenesteudbyder ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller gemte eksterne oplysninger eller undersøge forhold, der indikerer ulovlig aktivitet.

Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af information i henhold til almindelig lov forbliver ikke påvirket. Imidlertid er ansvar i denne henseende kun muligt fra det øjeblik, man kender til en bestemt overtrædelse. Ved anmeldelse af passende krænkelser fjerner vi dette indhold øjeblikkeligt.

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne websteder fra tredjepart, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for disse eksterne indhold. Indholdet af de linkede sider er altid ansvaret for den respektive udbyder eller operatør af siderne. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på tidspunktet for linking. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for sammenkobling.

Imidlertid er en permanent indholdskontrol af de linkede sider ikke rimelig uden konkrete beviser for en lovovertrædelse. Ved anmeldelse af overtrædelser fjerner vi sådanne links straks.

ophavsret

Indholdet og værkerne på disse sider oprettet af webstedets operatører er underlagt tysk ophavsret. Kopiering, behandling, distribution og enhver form for udnyttelse uden for grænserne for ophavsret kræver den respektive forfatter eller skabers skriftlige samtykke. Downloads og kopier af dette websted er kun til privat, ikke-kommerciel brug.

Så vidt indholdet på denne side ikke blev oprettet af operatøren, betragtes copyright-rettigheder fra tredjepart. Især identificeres tredjepartsindhold som sådan. Skulle du stadig være opmærksom på en krænkelse af ophavsret, beder vi om en note. Ved anmeldelse af overtrædelser fjerner vi sådant indhold øjeblikkeligt.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.