DEN AKTIVE INGREDIENS

MKMS24

Den aktive ingrediens MKMS24 kan reducere hårtab med mere end 90% og øge vækstkoefficienten med op til 93%.

OM DEN VIGTIGSTE AKTIVE INGREDIENT TIL FACTORHAIR – MKMS24

De nyeste teknologier inden for medicinsk teknologi og biokemi er blevet brugt af forskere til at udvikle specielle molekyler og innovative ingredienser.MKMS24, det unikke ingredienskompleks i Factor Hair Activator, består af naturlige ingredienser: linser, timian og bambus. Disse naturlige ingredienser er blevet brugt til at skabe et naturligt, plantekomplex, der er behandlet med en specifik bakterie fra Rhizobiaceae-familien. Stamceller ekstraheres fra komplekset for at skabe det unikke molekyle MKMS24, der effektivt forhindrer hårtab og fremmer ny hårvækst.Det løser problemet direkte ved hårroden og aktiverer fibroblasterne i papillærcellen. Hårvækst stimuleres. På samme tid hæmmes det ansvarlige enzym 5 a reduktase II, som er ansvarlig for hårtabet.

FORSKNING
Plukkede hårsække før og efter behandling blev analyseret for 30 gener, der er vigtige for hårets fysiologi. Det aktive ingredienskompleks MKMS24 forøgede generne FGF7 og noggin generne, to vigtige indikatorer for en hårvækstfase. I en undersøgelse mod hårtab bekræfter fototrichogrammer effektiviteten af MKMS24. Anagenfase (vækst) øges markant i forhold til den telogene (hårtab) fase, som blev hæmmet og bidrog således til en forbedring i hårvækst.

RESULTATER

Effekt MKMS24-ekstrakt på genekspression i plukket hår. En klinisk undersøgelse, der havde til formål at undersøge virkningen af ​​fire forskellige planteekstrakter på genekspression i hårsækkene. MKMS24-ekstrakterne blev formuleret til et neutralt hovedbundsprodukt ved 2 planteekstrakter og anvendt til 10 henholdsvis 7 forsøgspersoner om morgenen og aftenen i tre uger. En pulje på 20 follikler, plukket før og efter behandling, var tilstrækkelig til at ekstrahere nok RNA til en kvantitativ genekspressionsprofil. Der blev fundet tredive gener, der var vigtige for hårfysiologien.Foruden at modulere ekspressionen af ​​gener involveret i hårpigmentering viste resultaterne hovedsageligt modulering af ekspressionen af ​​fibroblastvækstfaktor 7 (FGF7) og noggin.

Ekstrakten MKMS24, som er et ekstrakt af linser, timian og bambus, aktiverer begge gener stærkt.Ekspressionen af ​​FGF7 blev forøget med 62% efter 3 uger og 89% ved noggin. FGF7 blev stimuleret i 8 og noggin i 13 ud af 15 frivillige.Ekspressionsprodukterne fra FGF7- og noggin-generne, FGF7- og noggin-proteinerne er kendte signalforbindelser, der er vigtige til induktion af en ny hårvækstfase. Begge proteiner syntetiseres hovedsageligt i dermale papillaceller. De plukkede hårsække, der blev anvendt til genekspressionsanalyse, indeholdt hele hårsække, der omgiver dermal papilla. Således kom det ekstraherede RNA ikke kun fra matrixkeratinocytterne, men også fra de tilstødende mesenchymale papillaceller.Noggin har en indirekte funktion. Det hæmmer aktiviteten af ​​”knoglemorfogenetisk protein 4″ (BMP4), der spiller en undertrykkende rolle i telogen-anagen-overgangen. Overekspression af noggin fører til en forkortet refraktær periode. FGF7 er et dermal papillasignal, der hjælper med at instruere hårkimceller til at sprede sig og starte den nye hårcyklus. Resultaterne af genekspressionsprofiler før og efter behandling indikerer en stimulerende virkning af MKMS24-ekstrakt på hårvækst.

Effekt af MKMS24-ekstrakt på hårvækst

En MKMS24-ekstrakt 7% formuleret til en tonic base blev testet på 17 individer, 7 kvindelige og 10 mandlige forsøgspersoner. Testproduktet blev påført til en defineret hovedbundzone to gange om dagen i 20 uger. Før og efter behandling blev der udført et fototrichogram til analyse af hårvækst. For at lave et fototrichogram barberes et defineret hovedhudområde og fotograferes derefter. Antallet af små prikker svarer til den samlede hårsæk.To dage senere fotograferes det barberede område igen for at verificere mængden af ​​hårsækker i vækstfasen (anagen hår).Som vist nedenfor reducerede behandling af hovedbunden med ærteknymekstrakt signifikant tætheden af ​​telogenhåret (-36,3) og øgede tætheden af ​​anagenhåret (+1,7). Det let forøgede hårtab (ca. 22 telogenhår) hos forsøgspersonerne i begyndelsen af ​​undersøgelsen kunne normaliseres ved en 20-ugers behandling med MKMS24-ekstraktet (ca. 12 telogenhår i slutningen af ​​undersøgelsen).

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.