Om os

Factor Hair Activator blev udviklet i 2017 af forskere og dermatologer fra tyske Pharma Laboratories GmbH i Meinerzhagen, Tyskland, og med succes kronet tre års intensiv forskning på hårsundhed og vækst ledet af Stefanie Seyda. Dets innovative aktive ingrediens, klinisk bevist, som et laboratorium står vi overfor udfordringen med at finde ikke kun årsager, men også løsninger på at af de mest fremtrædende spørgsmål i vores tidsalder.

Udseendet er meget vigtigt for alle nu om stunder, hvad enten det er privat eller på jobbet. Så vigtig, selv at subjektivt set en negativ ændring i vores udseende ikke kun kan påvirke vores personlige sindstilstand, men kan sprede sig til alle sfærer i vores liv, inklusive vores job.

Den, der ikke føler sig tilpas i sin egen krop, udstråler det også over for andre og holder sig tilbage eller opfører sig anderledes. Manglende selvtillid.

I den industrielle verden er hårtab et af de problemer, der rammer mere end halvdelen af ​​befolkningen over 50 år, mænd lidt oftere end kvinder .

Adskillige undersøgelser har vist, at hårtab til trods for dets hyppighed stadig ikke er socialt accepteret som et tegn på aldring eller, især hos kvinder, betragtes som en sygdom.

Ved sammenligning af to personer i samme alder, den ene med en udtynding og den anden med fuldt hår, så er det næsten altid den der har mindst hår på hovedet, der opfattes som den ældste.
Hos kvinder er hårtab eller skaldethed langt mindre accepteret end mandlig skaldethed.

Ingen tvivl om, at hårtab er et stort problem i vores samfund, og de, der søger løsninger, søger mange gange tvivlsomme midler, eks. kirurgi ved transplantation, der ofte kan have meget høje omkostninger.

Derfor har vi udviklet en løsning ved forskning, der er overkommelig for enhver mand, og selvfølgelig enhver kvinde, der giver mulighed for selv at udføre behandlingen – og helt uden bivirkninger.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.