Factor Hair Activator

Til Mænd

Spar over 40% i introrabat

Med Factor Hair Activator ligger dit hårs fremtid i dine egne hænder. Factor Hair Activator indeholder et unikt ingridienskompleks, som fremmer hårvækst og aktivt forhindrer hårtab. Factor Hair Activator revitaliserer direkte ved hårroden. Resultatet er synligt og mærkbart fyldigt, tæt, vitalt og sundt hår.

996,00 DKK

Klinisk testet

Produktet klinisk testet i forhold til sikkerhed og effektivitet

Fri fragt

Få fri fragt og levering direkte til din dør

ViaBill

Hos Factorhair.dk har du mulighed for at dele din betaling op i 4 rater

100 ml flaske

Hver flask har en mængde, der svarer til 4 måneders behandling

Sandra L
Sandra LDüsseldorf
Læs mere
Jeg har ved hyppig farvning og glatning, på trods af det er meget tørt, beskadiget mit hår. Gennem en veninde stødte jeg på Factor Hair og efter jeg har brugt det regelmæssigt, har jeg fået et meget kraftigere og sundere hår. Ved hårvask mister jeg langt færre hår og det er langt mindre skrøbeligt end tidligere. Jeg vil fortsætte med at anvende produktet.
Katrin R
Katrin RFrankfurt
Læs mere
I den sidste trediedel af min graviditet oplevede jeg pludselig kraftigt hårtab. Jeg håbede på, at det ville regulere sig selv efter fødslen af min søn, det var dog ikke tilfældet. Min mand købte Factor Hair til mig og siden da, anvender jeg det regelmæssigt. De første "babyhår" er allerede synlige og jeg mærker, at mit hår føles tættere.
Palle Rasmussen
Palle RasmussenKøge
Læs mere
Jeg begyndte at bruge Factor Hair Activator 2 sept. Jeg havde i længere tid irriteret mig over at mine tindinger var krøbet længere tilbage, og har tidl. prøvet med andre produkter, uden held. Min skepsis var derfor stor, men jeg gav alligevel Factor Hair Activator en chance. Jeg fulgte alle anvisninger - og søreme om jeg ikke midt i oktober kunne se at der piblede nye hår frem. Hårene var fine og tynde, men langsomt og sikkert tykkere og tættere. Jeg fortsætter med den daglige brug af produktet, og er glad for at jeg endelig har fundet et produkt som virker.
Karin Vølund Madsen
Karin Vølund MadsenSalon Fehår
Læs mere
Jeg har været Lones frisør i 10 år. Lone har altid haft et kraftigt langt hår, men som det sker for mange, bliver håret tyndere og nogle mister hår. Det gjalt også for Lone og det har været et tema mange gange. I juli blev vi anbefalet Factor Hair Activator og Lone begyndte, som foreskrevet, at bruge produktet hver morgen og aften. Lone er hos mig hver 2’ måned og det er overraskende at se udviklingen. Der kommer stadig flere nye hår og Lones hår bliver igen kraftigere.
Tidligere
Næste

Anvendelse af Factor Hair

Factor Hair Activator skal påføres direkte på hovedbunden og masseres ind.
Det er bedst at opdele håret med en kam, så væsken kan nå huden direkte.
Det anbefales også at masere Factor Hair Activator ind med en blød hårbørste for at fremme blodcirkulationen og hjælpe med at genoplive hårrødderne. Skyl ikke efter behandling.
Brug ikke shampoo eller hårplejeprodukter, der indeholder siliconer eller Sodium Lauryl Sulfate (SLS).

Forandre dit hår

For effektivt at forhindre hårtab skal du anvende 1-2 pipetter Factor Hair Activator direkte på hovedbunden om aftenen og massage ind.

Bemærk: Hvis du ikke bruger Factor Hair regelmæssigt, vender problemet med hårtab hurtigt tilbage!

Forebyggende anvendelse

For at forbedre hårstrukturen og forhindre fremtidig hårtab skal du anvende 1-2 pipetter Factor Hair Activator en gang dagligt om aftenen i 3 – 4 måneder.

Akut anvendelse

Til eksisterende skaldethed eller tyndt hår, anbefaler vi at bruge Factor Hair Activator 1 – 2 gange om dagen i mindst 3 måneder, en gang om morgenen og en gang om aftenen for at stimulere ny vækst.

Langvarig anvendelse

Efter 3 måneders regelmæssig brug vil du være i stand til at se de første resultater. Derefter anvendes 1 – 2 pipetter Factor Hair Activator to gange om ugen (jævnt fordelt) for at opretholde og intensivere resultaterne.

Hvad Factor Hair Activator ikke er

Faktor Hair er ikke en mirakelkur, men en klinisk bevist effektiv tinktur til at modvirke hårtab og stimulere ny hårvækst. Hvor hurtigt det går er bundet til hårets vækstfaser, men de første synlige resultater sker allerede efter et par måneders regelmæssig brug.

Daglig og regelmæssig brug er nøglen til resultater, ligesom din tålmodighed. Husk dit mål og integrer applikationen i din daglige rutine, såsom børstning af dine tænder, og du vil snart kunne nyde et sundere, fyldigere hår.

Hemmeligheden bag vores opskrift

MKMS24 , det unikke ingredienskompleks i Factor Hair Activator, stammer fra linser, timian og bambus.Det sikrer, at anagenfasen forlænges, og telogenfasen forkortes, hvilket fører til synlig succes inden for få måneder.

Den aktive ingrediens MKMS24 stimulerer hårvæksten direkte ved roden og hæmmer enzymet 5a reduktase II, der danner DHT. DHT er årsagen til en af de mest almindelige former for hårtab, androgenetisk alopecia.

Andre ingredienser

Factor Hair bruger kun sikre ingredienser: Aqua, Alcohol Denat, Bambusa Vulgaris Leave Extract, Cicer Arietinum Seed Extract, Glycine Max Seed Extract, Lens Esculenta Seed Extract, Ocimum Extract, Origanum Vulgare Extract, Pisum Sativum Extract, Thymus Vulgaris Extract, Glycerin , Citronsyre, linalool, kaliumsorbat, natriumbenzoat, sorbinsyre, citral, citronellol eugenol, geraniol, limonen.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, Factor Hair er klinisk testet på et eksternt laboratorium. Du kan læse mere om testen på engelsk her
Det afhænger af om det er forebyggende, akut eller langvarig anvendelse. De fleste skal anvende 2 gange pipetter om dagen (en gang om morgenen og en gang om aftenen) i 3-4 måneder. Herefter kan du nøjes med 1-2 gange om ugen for at opretholde hårvæksten.
Nej - Hvis du ikke bruger Factor Hair regelmæssigt efter den intensive brug, så vender problemet med hårtabet tilbage.
Vores produkter er dermatologisk testet. Hvis du, i mod forventning, bemærker en allergisk reaktion, skal du straks afbryde brugen og kontakte din læge.
En flaske indeholder 100 ml. og med 2 dråber om dagen holder en flaske i 3-4 måneder af gangen.
Factor Hair Activator er 100% naturlige aktive stoffer. Ingredienserne udgører:
Aqua, Alcohol Denat, Bambusa Vulgaris Leave Extract, Cicer Arietinum Seed Extract, Glycine Max Seed Extract, Lens Esculenta Seed Extract, Ocimum Extract, Origanum Vulgare Extract, Pisum Sativum Extract, Thymus Vulgaris Extract, Glycerin , Citronsyre, linalool, kaliumsorbat, natriumbenzoat, sorbinsyre, citral, citronellol eugenol, geraniol, limonen.
Nej. Det er intet hemmeligt trick. Den aktive ingrediens, der gør, at Factor Hair Activator virker hedder MKMS24.
Du kan læse meget mere om MKMS24 på denne side
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.